Biz Sizi Arayalım

    Adınız (*)

    Telefon (*)

    0530 696 36 70 0536 923 99 44

    Beyaz Eşya Hurdası Alımı

    Kahramanmaraş Beyaz Eşya Hurdası Alımı

    Beyaz eşya hurdası alımı işlemlerinde firmamız tarafından oldukça adil bir şekilde tartım yapılarak fiyat listesi oluşturulmaktadır. Kahramanmaraş hurdacılık denilince akla ilk gelen firma olan Ceren Metal ile beyaz eşya hurdasının alımı sırasında fiyatlandırmalar bazı kriterlere göre değişiklik göstermektedir. Bu kriterler ise beyaz eşyanın kalitesi, maddesi ve ağırlığı olabilir.

    Beyaz Eşya Hurdası Nelerdir?

    Firmamız tarafından alınan beyaz eşya hurdaları; bulaşık makinesi hurdaları, bozuk çamaşır makinesi hurdaları, fırınlar, ocaklar ve bozuk buzdolabı olarak karşımıza çıkmaktadır. Beyaz eşya hurdası alımı fiyatları ise değişiklik göstermekle birlikte Ceren Metal firmamıza iletişim bilgilerimiz üzerinden ulaşım sağlayarak kolay bir şekilde fiyat listesini alabilirsiniz. Firmamız tarafından aynı zamanda ütü hurdası, dikiş makinesi hurdası, bilgisayar hurdası, cep telefonu, televizyon ve monitör gibi pek çok elektronik eşyanın da hurda alımını yapmaktayız.

    Beyaz Eşya Hurdaları Çeşitleri Nelerdir?

    Beyaz eşya hurdası alımı için çeşitler mevcuttur. Kahramanmaraş hurdacı denilince akla ilk gelen firma olan Ceren Metal tarafından alınan bu hurdaların 7’den fazla çeşidi mevcuttur. Bunlar şu şekilde verilmiştir:

    • Alüminyum hurda: Alüminyum hurdanın da çeşitleri bulunmaktadır. Bunlar; doğrama alüminyum hurdası, imalat atığı alüminyum hurdası, ofset matbaa alüminyum hurdası, kalıp alüminyum hurdası, araç jant alüminyum hurdası ve alüminyum makineler sayılabilmektedir.
    • Bakır hurda: Rengi kırmızıya yakın olan bakır hurda oldukça kullanışlı bir madendir.
    • Çinko hurda
    • Demir hurda
    • Makine hurdası,
    • Kurşun hurda
    • Paslanmaz hurda da diğer çeşitle arasında yer almaktadır.